Training Zelfvertrouwen-boost

Stap voor stap met lef en liefde kunnen gaan voor wat jij eigenlijk ECHT wilt.

Ontdek hoe jij in deze exclusieve training een boost aan je zelfvertrouwen kan geven en behouden!

Doel van de workshop

 • Herken je het volgende?: Ik wil graag dat mensen me serieuzer nemen.
 • Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen.
 • Ik zou minder bang willen zijn om fouten te maken.
 • Ik stel me bescheiden op en trek me regelmatig terug.
 • Ik voel mij nerveus en ongemakkelijk in gezelschap met andere mensen/groepen.
 • Ik pas mij vaak aan in wat de ander wil of van mij verwacht en durf moeilijk Nee te zeggen.
 • Ik voel me moe en futloos en weet niet zo goed meer wat ik nou eigenlijk zelf wil.

Ben jij dit zat aan het worden en verlang je ernaar om zelfverzekerd, levendig en krachtig te zijn? Wil jij weten wat JIJ belangrijk vindt en hier ontspannen en met enthousiasme voor durven gaan?
Doe dan mee met deze bijzondere 2 daagse workshop en leer in 6 stappen hoe jij zelfverzekerd, energiek en waardevol vanuit je hart (i.p.v. je hoofd) kunt leven.

Training Zelfvertrouwen boost

Resultaten

Resultaten na deze 2 daagse workshop:

 1. Je hebt inzicht gekregen in je huidige situatie van worstelingen en wat voor gevolgen dit voor je heeft.
 2. Je herkent je (oude) gedragingen en ziet in waar deze je voor beschermd hebben.
 3. Je herkent sneller de signalen van gevoelens en emoties en je leert hoe je hier zachtmoedig mee om kan gaan.
 4. Je beseft welke dingen/situaties je energie geven en energie kosten en waarom.
 5. Je leert wat nodig is om gelijkwaardig in relaties te kunnen en te durven staan.
 6. Je weet wat jij belangrijk vindt en kan met frisse moed doelgericht doen waar jij gelukkig en voldaan van wordt.
 7. Omdat je meer erkent wat jij wilt (i.p.v. de ander) krijg je meer energie, zelfvertrouwen en voldoening.
 8. Je kunt je ‘fouten’ voortaan met mededogen als kansrijk zien.
 9. Je zult respectvoller en gelijkwaardiger in relaties kunnen staan. Dit levert meer intenser en bezield contact met anderen mensen op.

Werkwijze

In een kleine, veilige groep van maximaal 6 personen krijg jij talrijke inzichten, handvatten en ervaringen om meer zelfverzekerd, energiek en waardevol te kunnen leven. Tijdens deze 2 dagen zal theorie afgewisseld en aangevuld worden met praktische oefeningen. Ook ontspanningsoefeningen komen aan bod.

Data

Zie agenda:
In drie weken tijd, 2 dagen van 9.30 – 17.00 uur. In de tussenliggende periode krijg je een individueel counselingsgesprek van 1,5 uur. Mocht je graag willen deelnemen, maar schikken de data/dag je niet, neem gerust contact op, dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

Voor wie

Voor mensen die gemotiveerd zijn om zich stapsgewijs te ontwikkelen in bewustwording. Een intake zal onderdeel van het traject zijn.

Locatie

Bevelandseweg 50 te Heerhugowaard (zie route). Tijden: 9.30 – 17.00 uur.

Tarieven

€395,- inclusief BTW; maximaal 6 plaatsen beschikbaar! Prijs is inclusief intake, koffie/thee, uitgebreide lunch, hapjes, workshopmateriaal én tussentijds individueel counselingsgesprek van anderhalf uur (t.w.v. €136,13, incl. BTW)

Let op: Vaste klantenkorting; Als jij al eerder de training “De moeite waard” hebt gevolgd, dan krijg je €80,- korting op deze training!

“Ik heb Laura ervaren als een zeer professionele coach die zich vanaf het eerste moment betrokken toonde. Ik heb veel gehad aan de opdrachten. Deze hebben zeker bijgedragen aan mijn bewustwordingsproces. De vragen die Laura mij daarbij stelde ‘triggerden’ mij om verder te denken en mijn gevoel op te zoeken, dat diep verscholen ligt achter mijn verstand. Ook heb ik geleerd dat je juist beter kunt omgaan met negatieve emoties (als stress, spanning en verdriet) door deze toe te laten en te accepteren en niet weg te drukken.”

Meld je aan via het contactformulier of bel met Laura Verhoef: 06-46286249.

Contact met Mikpunt
 • e-mail:
 • telefoon: 06-46286249
 • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden