Route beschrijving locatie Heerhugowaard

Met de trein

Vanaf station Heerhugowaard loopt u richting de taxistandplaats richting de Rabobanktoren het Forumgebouw. Voorbij de Rabobank steekt u de kruising over en u bevindt zich dan op Het Stationsplein. Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

Met de auto

Huurders en gasten van Het Zakenstation kunnen gratis op het terrein parkeren, de slagboom gaat vanzelf open. U kunt plaatsnemen bij de receptie, ik zal u daar ophalen.

Vanuit het zuiden, via de A9 en Alkmaar

U volgt op de A9 de borden richting Heerhugowaard. De A9 gaat voorbij Alkmaar over in de N242. Deze volgt u tot de afslag Heerhugowaard / Obdam / bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent). U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in Stationsplein. Het Zakenstation vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder), via de ring Alkmaar

Vanuit Den Helder rijdt u richting Alkmaar en volgt op de ring van Alkmaar de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten zuiden van Heerhugowaard uit en neemt de afslag Heerhugowaard / Obdam / Bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent). U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in de Het Stationsplein. Het Zakenstation vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder via Schagen), via de N9 / N248 / N241

Op de N241 volgt u de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten noorden van Heerhugowaard uit. U neemt de afslag naar links, Heerhugowaard (P + R). Na de spoorbaan neemt u de eerste afslag rechts (Bevelandseweg). Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

Vanuit Hoorn via N507 / Braken

Op de N507 volgt u de borden Heerhugowaard. Neem op de Krusemanlaan de tweede afslag op de rotonde naar N507 / Westtangent. Op het Westtangent slaat u na 2000 meter rechtsaf naar de N507 / Zuidtangent. Hierna slaat u direct, nog voor het spoor, linksaf. Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden