Deel je ervaring met anderen.

zon abstract
Bianca Vermeij, 20 januari 2015
Ik heb Laura ervaren als een coach die snel bij de punten kwam waar het echt om ging. Een prettig mens met gevoel voor humor, waar ik al gauw vertrouwen in voelde. De sessies waren inspirerend en we werkten op een manier die voor mij zowel een persoonlijke ontwikkeling opleverde en praktisch toepasbaar was en me echt verder heeft geholpen. Laura combineert lichtheid met diepgang, een fijne combinatie.
Sandra van der Bijl, 13 maart 2014
De coaching die ik van Laura heb gehad tijdens een periode tegen burn-out aan, heb ik als zeer waardevol ervaren. Laura gaf me een gevoel van erkenning maar ook herkenning. Was begripvol maar zeker ook confronterend. Met de enorme dosis aan technieken die ze in huis heeft , wist ze me steeds weer te prikkelen om dingen in te gaan zien of zaken aan te pakken. Naast het feit dat ze een fijne persoonlijkheid is, luistert, kijkt en vertaald ze goed waardoor ik me gehoord voelde en de ruimte kreeg om uit mijn situatie te stappen. Nu meer dan een jaar later kan ik nog steeds terugpakken en de handvaten gebruiken die ik in de coaching heb meegekregen.
Helena van Dijk, 2 januari 2014
Laura heeft het vermogen om precies datgene voor je neus voor te schotelen, om zelf het inzicht te ontwikkelen waarom je in je probleem blijft hangen! Ik heb van de een op de andere dag mijn manier van werken zo kunnen veranderen dat ik switchte van; nooit tijd hebben, altijd nog werk op mijn bureau hebben liggen en alleen maar het gevoel hebben hard te moeten werken, naar; eerst doen wat ik van binnen belangrijk vind (in plaats van doen waarvan ik dacht dat het belangrijk was voor de omgeving). En dat was ook vaak voor mijn werk hoor! Maar de volgorde hanteren van wat voor mij zelf het belangrijkst is levert mij op dat ik elke dag voldaan ben, altijd mijn werk af heb en véél meer vrije tijd heb! Zodra ik weer afwijk van mijn innerlijke volgorde loopt het in de soep, haha. Magic! Dit levert mij zoveel tijd en rust op!
R. van Diepen, 19 december 2012
Ik heb Laura ervaren als een zeer professionele coach, die zich vanaf het eerste moment betrokken toonde. Bij het eerste telefoongesprek had ik al het gevoel dat zij geen vreemde voor mij was. Heel prettig! Ik heb veel gehad aan de opdrachten (m.n. kernkwadranten en affirmaties). Deze hebben zeker bijgedragen aan mijn bewustwordingsproces. De vragen die Laura mij daarbij stelde “triggerde” mij om verder te denken en mijn gevoel op te zoeken, dat diep verscholen ligt achter mijn verstand. Ook heb ik geleerd dat je juist beter kunt omgaan met negatieve emoties (als stress, spanning, verdriet) door deze toe te laten, te accepteren, en niet weg te drukken. Ik ga dit onthouden en toepassen waar nodig, net als alle andere praktische tips die ik van Laura heb gekregen!
A. Bosdijk, 4 april 2012
Laura heeft me geholpen mijn sterkte kanten te ontdekken en deze bewust in te zetten. Ook heeft ze me geleerd anders te kijken naar situaties waarin ik dacht vast te zitten en te experimenteren met andere reacties en gedrag. Ik heb veel over mezelf geleerd en heb voor mijn gevoel meer controle over mijn leven (werk en privé). Ik kom altijd weer vrolijk en vol energie uit de sessies!
Liesbeth Francis, 12 november 2011
En toen kon ik alleen nog maar huilen… Ik voelde me onzeker, gefaald en ik vond mijzelf niet leuk. Het maken van keuzes lukte mij niet en ik bleef maar piekeren. Was ik overspannen? Een Burn-out? Of zat ik er tegenaan? Wat moest ik nu? Hopen dat het vanzelf over zou gaan? Moest ik mij niet aanstellen? Doorgaan tot ik “om zou vallen”. Of toch hulp zoeken? De drempel was voor mij heel hoog. Toen ik meerdere malen werd getipt om nu echt eens een vrijblijvend intakegesprek te voeren met Laura ben ik uiteindelijk over de drempel heen gestapt. In het eerste gesprek wist Laura meteen de vinger op de zere plek te leggen. Kon zij mij hier uittrekken?
Het is niet gemakkelijk om aan jezelf te werken. Het liefst wilde ik dat Laura mij zou zeggen wat ik moest doen: doe dit en doe dat, dan komt alles weer goed. Tenslotte was ik heel onzeker en leek mij dat een veilige manier. Maar zo verliepen de gesprekken niet. Maar door mij uit mijn tent te lokken ben ik tot bepaalde inzichten gekomen. Deze inzichten draag ik nu bewust met mij mee en zet ik in als ik weer dreig terug te vallen. Door een aantal opdrachten die ik thuis moest doen, ben ik een stuk bewuster van mijzelf, mijn gedachten en mijn gedrag. Ik kan daarom nu zeggen dat het weliswaar niet gemakkelijk is om aan mezelf te werken, maar het is wel een waardevol proces. En Laura heeft mij daar goed mee geholpen. Ze vertelt niet hoe je aan je zelf moet werken, ze laat je ervaren hoe je aan jezelf kunt werken. Laura bedankt!
Petra Kaan, 12 augustus 2011
In verband met mijn nieuwe baan hebben wij met het management team een coachings traject gevolgd en hieruit voort kwam ik bij Laura terecht. Ik vind Laura een warme persoonlijkheid en ik voel me bij Laura erg op mijn gemak. De sessies waren voor mij best een openbaring, ik keek bij sommige dingen heel anders tegen mezelf aan. Dat waren soms best eye openers en dat vond ik leuk om te horen en om in te zien dat ik veel goeie dingen bezit. Ook vond ik het kaartspel aan het einde van elke sessie erg leuk daar kwamen hele mooie dingen uit die elke keer weer sloegen op de dingen waar ik mee bezig was. Laura bedankt en een fijne vakantie.
Carolien de Visser, 23 februari 2011
Ruim twee jaar geleden stapte Laura op mij af om te vragen of ik misschien gecoached zou willen worden. Ik werd nieuwsgierig en zo zat ik tegenover Laura tijdens het intake gesprek. Al snel werd duidelijk waar ik tegen aan liep. Deze confrontatie was heftig, maar ik wilde er graag aan gaan werken. Nu twee jaar later profiteer ik nog iedere dag van deze beslissing. Ik sta anders in het leven. Nu kan ik dicht bij mij zelf blijven. Dat maakt dat ik meer kan genieten, trotser kan zijn op mezelf, beter om kan gaan met problemen, voor mijn eigen mening op kan komen, nee durf te zeggen, ik afhankelijk ben en mijn eigen keuzes kan maken.
Laura is een heel betrouwbaar persoon, je kunt gemakkelijk met haar praten, je kunt alles bij haar kwijt, ze neemt de tijd voor je en heeft veel geduld. Daarnaast geeft ze je inzicht in je eigen manier van denken, doen, voelen, handelen waardoor je zelf aan het werk wordt gezet/wordt gemotiveerd iets te gaan doen met jou hulpvraag. Ik zou deze tijd niet willen missen, het is me heel veel waard. Nogmaals bedankt Laura!
Agnes, 2 februari 2011
Door gebeurtenissen in mijn leventje was ik toe aan een luisterend oor, feedback, inzichten en handvaten. Dit alles heb ik gevonden bij Laura. Door de verschillende methodes waar Laura mee werkt zijn de sessies erg afwisselend en verrassend. Het is hard werken, kost energie maar geeft ook veel energie! De afgelopen periode was zeer intensief en waardevol, waar ik nu de vruchten van ga plukken. Bedankt Laura!
Ingrid Straetemans, 30 juni 2010
Via mijn werkgever werden wij als shopmanagers ondersteund om enkele gesprekken met Laura te voeren om onszelf het team en uiteraard daardoor de winkel beter te kunnen begeleiden. De gesprekken waren prettig en het is altijd goed om even met iemand te sparren over de dagelijkse dingen van het leven die iedereen tegenkomt. Voor mijzelf was het ook prettig om weer even bewust te worden gemaakt van het loslaten, de mensen om je heen het vertrouwen te geven dat zij het ook kunnen. Dit is iets wat iedereen wel weet maar het is zo makkelijk om het zelf te doen, gaat sneller, je weet wat je doet maar een winkel moet je niet afhankelijk maken van 1 persoon het moet ook doordraaien zonder diegene. Laura is een prettig mens om mee te praten en draagt goede suggesties aan, mijn ervaring was heel positief.
Alexandra, 9 juni 2010
Laura heeft mij gecoached bij mijn burn-out die mij eind november 2009 “overviel” als een donderslag bij een heldere hemel. Terugkijkende was het niet zo verwonderlijk dat mij dit is overkomen maar dat even terzijde. Inmiddels gaat het met mij goed, werk nu 4 dagen in weliswaar aangepaste uren en dat gaat prima. Heb leuke klussen te doen en bewaak goed mijn grenzen. De communicatie met bijvoorbeeld mijn leidinggevende verloopt een stuk beter en dat voelt echt als heel prettig! Als ik naar huis ga, dan ga ik ook echt naar huis en laat het werk dan voor wat het is. Ik merk aan alles dat ik echt veel meer in het “hier en nu” leef en me vrijwel geen zorgen maak of loop te piekeren.
Tuurlijk zijn er wel eens dingen waar ik over nadenk maar dat is normaal. Mijn hoofd is nog steeds leeg en och, wat is dat toch zalig!! Ik merk aan alles dat ik steeds meer in mijn kracht kom te staan, handel naar dat wat ik echt wil en voel en me niet meer laat leiden door wat anderen er wel niet van zullen vinden. Laura heeft het aldoor tegen mij gezegd maar ik ervaar het nu ook zo; ik zie de afgelopen periode als een kado! Het was niet fijn, het was zelfs heel naar maar ik ben er zoveel sterker van geworden! Een jaar geleden had ik bijvoorbeeld wel dingen gedaan die ik eigenlijk niet echt wilde maar nu luister ik gewoon goed naar mijzelf. Kortom, ik zit goed in mijn vel, merk dat ik me anders “gedraag” en dat is geen toneelstuk maar echt.
Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden