Praktijk van Hinte, partner van Mikpunt counseling en coaching
De praktijk van Hinte specialiseert zich in het behandelen van mensen met lichamelijke en/of mentale klachten. De oorzaak van deze klacht(en) kan voor u niet altijd duidelijk zijn, maar wel beperkend in het dagelijks functioneren, bij sport en/of tijdens uw werk. Klanten komen direct bij ons, maar ook via andere therapeuten, artsen of specialisten.

Wij geloven erin dat organisaties de mooiste en beste resultaten behalen wanneer werkgever en medewerkers samen in bloei staan. Bloeien staat voor: “een krachtige ontwikkeling vertonen”.

Graag helpen wij u en uw medewerkers om volop te gaan bloeien. Samen uitdagingen aan te gaan en de mooie resultaten te vieren!

Wij geloven niet in één theorie, maar in van alles het beste pakken en daarmee uw organisatie op die wijze inrichten dat het past bij u en uw medewerkers. Meegaan met de snelle ontwikkelingen, de nieuwste trends tot op de bodem kennen/eigen maken en toch gedegen en bewust stappen nemen, dat is waar wij goed in zijn! Wij helpen graag bij de transformatie naar een toekomstbestendig Personeel & Organisatiebeleid!

Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden