Praktijk van Hinte, partner van Mikpunt counseling en coaching
De praktijk van Hinte specialiseert zich in het behandelen van mensen met lichamelijke en/of mentale klachten. De oorzaak van deze klacht(en) kan voor u niet altijd duidelijk zijn, maar wel beperkend in het dagelijks functioneren, bij sport en/of tijdens uw werk. Klanten komen direct bij ons, maar ook via andere therapeuten, artsen of specialisten.
Licare, partner van Mikpunt counseling en coaching
Psychosociale therapie & training. Het verkrijgen van de juiste begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en welzijn vraagt een persoonlijke benadering. Of het zoeken van hulp bij een onafhankelijke deskundige kan soms best moeilijk zijn, maar wel een belangrijke stap in de goede richting.
De verbinding, partner van Mikpunt counseling en coaching
Je wordt uitgenodigd door middel van massage of een ademsessie contact te maken met je lijf en te luisteren naar wat je lijf jou te vertellen heeft. Uit het hoofd in het lijf! Massagespecialist en Ademcoach.
Verzuimteam, partner van Mikpunt counseling en coaching
Verzuimteam.nl ondersteunt MKB-bedrijven in Noord-Holland bij ziekteverzuim. Verzuimteam.nl is een compleet en transparant alternatief voor de arbodienst, voor werkgevers die praktische begeleiding wensen als dat nodig is.
Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden