Training Mindfulness

Training Mindfulness

Je suf piekeren, vermijden, ontkennen, druk of gehaast zijn, op de automatische piloot leven. Herken jij deze zaken? Dan is een training mindfulness iets voor jou.

Hoofd – lichaam – emotie in vriendelijk evenwicht en verbinding met elkaar.

Mindfulness
In deze training leer je geduldig en vriendelijk jezelf te (her)ontdekken en serieus te nemen, zodat je bewust en liefdevol voor jezelf en je omgeving kunt zorgen.

Aandachtig ERVAREN, het maken van verbinding met hoofd, lichaam en emotie, zodat je leven kwaliteit krijgt. Het herkennen, vriendelijk erkennen en geduldig toestaan van alles wat zich aandient in jouw lichaam en geest.

Mindfulness draagt bij dat je ‘van binnen uit’, je grenzen voelt en erkent, zonder oordeel kunt zijn, concentratie en focus krijgt op datgene waar jij bewust voor kiest. Mindfulness heeft positieve effecten op (langdurige) stress, chronische pijn, slapeloosheid, somberheid en piekeren. Je leert je anders te verhouden tot waar je last van hebt. Mindfulness biedt je mogelijkheden en een (thuis)basis, Mindfulness is laagdrempelig en goed toe te passen in het dagelijks leven.

Werkwijze

8 wekelijkse training en 1 stilte dag, i.v.m. corona richtlijnen maximaal 5 deelnemers.

Data

zie https://www.mikpunt.info/agenda/

Voor wie

Iedereen vanaf 18 jaar die open staat voor persoonlijke groei. Ook voor teams/groepen (maximaal 10 personen).

Locatie

Het Zakenstation, Stationsplein 99-185 in Heerhugowaard of op locatie.

Tarieven

€ 495,- (incl. BTW) voor 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 stilte dag. Inclusief intake, koffie/thee/lunch, geluidsbestanden, cursusmap en nagesprek.

Trainer

Laura Verhoef van Mikpunt, gediplomeerd Mindfulnesstrainer.

Het hart is als een bloem: we kunnen haar niet dwingen open te gaan. De vochtige regen van onze vriendelijkheid, de zachte zonneschijn van onze aandacht zijn de krachten die het hart voeden en helen

Wil je eerst meer informatie en/of ervaren of Mindfulness iets voor je is, kom dan naar een informatieochtend. Deze staan in de agenda

Aanmelden voor een informatie bijeenkomst of de Mindfulness training kan via het contactformulier op de site.

Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden