Mikpunt Counseling en Coaching

Het Zakenstation
Stationsplein 99-185 (voor navigatie Bevelandseweg 50 gebruiken)
1703 AZ Heerhugowaard
Telefoonnummer: 06-46286249

Route naar Mikpunt counseling en coaching

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Met de trein

Vanaf station Heerhugowaard loopt u richting de taxistandplaats richting de Rabobanktoren het Forumgebouw. Voorbij de Rabobank steekt u de kruising over en u bevindt zich dan op de Bevelandseweg. Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

Met de auto

Huurders en gasten van Het Zakenstation kunnen gratis op het terrein parkeren. Bezoekers gelieven zich aan te melden bij de receptie.

Vanuit het zuiden, via de A9 en Alkmaar

U volgt op de A9 de borden richting Heerhugowaard. De A9 gaat voorbij Alkmaar over in de N242. Deze volgt u tot de afslag Heerhugowaard / Obdam / bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent). U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in Stationsplein. Het Zakenstation vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder), via de ring Alkmaar

Vanuit Den Helder rijdt u richting Alkmaar en volgt op de ring van Alkmaar de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten zuiden van Heerhugowaard uit en neemt de afslag Heerhugowaard / Obdam / Bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent). U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in de Bevelandseweg. Het Zakenstation vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder via Schagen), via de N9 / N248 / N241

Op de N241 volgt u de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten noorden van Heerhugowaard uit. U neemt de afslag naar links, Heerhugowaard (P + R). Na de spoorbaan neemt u de eerste afslag rechts (Bevelandseweg). Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

Vanuit Hoorn via N507 / Braken

Op de N507 volgt u de borden Heerhugowaard. Neem op de Krusemanlaan de tweede afslag op de rotonde naar N507 / Westtangent. Op het Westtangent slaat u na 2000 meter rechtsaf naar de N507 / Zuidtangent. Hierna slaat u direct, nog voor het spoor, linksaf. Het Zakenstation vindt u direct aan uw rechterhand.

 

Contact met Mikpunt
  • e-mail:
  • telefoon: 06-46286249
  • via het contactformulier
Mikpunt op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en Coaching

Wil je de nieuwsbrief van Mikpunt Counseling en coaching ontvangen?


aanmelden